perjantai 30. heinäkuuta 2010

Ravintola Meritähti, Ruoholahti

Meritähti on suosittu ruokaravintola Ruoholahden ytimessä, joka ei jätä myöskään illan istujia huomioimatta.
Ravintola tarjoaa lähinnä unkarilaista ruokaa, mutta listalta löytyy myös pizzaa.

Meritähdellä on päivittäin vaihtuva lounaslista, joka koostuu noin viidestä eri vaihtoehdosta ja hinta on n. 8-11€ ilman juomia. Listan kallein vaihtoehto on aina jonkinlainen pihvi tai leike. Tällä kertaa pihviksi valikoitui härän pihvi venäläisellä sipulikastikkeella. Yksi halvemmista vaihtoehdoista oli BBQ ribs, jonka hinta oli noin 8€.

Lounasaikaan ravintolan koko tila on varattu ruokailijoille, mutta myöhemmin ravintolaan mahtuu myös nauttimaan olutta niin halutessaan.
Seurueemme tilaus koostui yhdestä BBQ ribs -annoksesta ja kahdestä härän pihvistä, vedestä ja cola-juomasta. Kokiksen kanssa härän pihvi maksoi noin 13€.

BBQ ribs koostui "maalaisperunoista", jotka olivat lohkoperunoita, pienestä vihannesmäärästä ja yhdestä lihaköntistä, joka oli olevinaan "BBQ ribs". Seurueemme luuli, että kyseessä olisi nimenomaan monikossa oleva annos, mutta ei. Liha oli makoisaa, mutta iso köntti rupesi tökkimään ja osa jäi syömättä.

Härän pihvi taasen oli varsin maukas medium -pihvi, jota sipulisoossi maustoi erittäin hyvin. Molemmat annokset katosivat lautaselta pikavauhtia parempiin suihin. Annokseen kuului myös porkkanaa ja kermaperunat - toimiva kokonaisuus!

Lounaaseen kuuluu myös pieni salaattipöytä, josta löytyy muutamaa eri salaattia, kastiketta sekä leipää. Ruokajuomana vesi on ilmainen.

Pizzat ravintolassa on makoisia, mutta ei häikäiseviä. Bonusta kuitenkin siitä, että valkosipulit tuodaan pöytään kynsinä, jotka saa itse puristaa.

Kokonaisuutena annamme arvosanaksi (1-5): 4+

http://www.meritahti.net/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti