perjantai 30. heinäkuuta 2010

Ravintola Dacca, Ruoholahti

Ravintola Dacca sijaitsee Ruoholahdessa, ravintola Meritähteä vastapäätä.
Dacca tarjoaa mm. intialaista ruokaa ja pizzaa, sekä tietysti vettä väkevämpää.

Ravintola näyttää ulospäin perusräkälältä ja terassilla on vakioporukka vetämässä keppanaa.
Sisätiloissa ei kuitenkaan ole moitittavaa ja sisustus on yllättävänkin siisti, kun ottaa huomioon ravintolan asiakaskunnan. Lounasaikaan hinnat vaihtelevat suuresti ja esimerkiksi päivän pizzan saa kuudella eurolla ja muut ruoat maksavat noin kahdeksan euroa tai hieman enemmän.

Ruokakuntamme tilaus koostui pizzasta ja chicken rizalasta. Chicken rizala sisälsi riisiä, kanaa, tomaattia, kastiketta ja leipä. Annos oli kokonaisuudessaan pettymys, mutta kana oli hyvää, joskin olisi voinut olla hieman maustetumpaa. Annoksen pettymys oli leipä ja kastike, joka oli suorastaan pahanmakuista.

Pizza oli yllättävän hyvä kokonaisuus, mutta sen pieni koko oli pettymys. Täytteitä oli sopivassa määrin, mutta pizzan muoto ja koko muistutti lähinnä pakastepizzaa. Pizzaa voi suositella pienimahaisille tai niille, jotka eivät halua syödä itselleen ihan ähkyä oloa.

Palvelu oli omalla kohdalla ystävällistä, mutta muutama asiakas sai kokea tarjoilijan suuttumuksen ja valituksen niinkin tyhmästä asiasta, kuin istumapaikasta terassilla.

Salaattipöydästä annamme pluspisteen, koska salaatti oli yllättävänkin tuoretta, siihen kuului kerrankin erilaista leipää ja salaattikastike oli valittu juuri nappiin.

Emme kuitenkaan jatkossa asioi tässä ravintolassa, koska annokset eivät vastanneet odotuksia ja palvelu oli töykeää, joskaan ei meille.

Kokonaisarvosana: 2,5

http://eat.fi/fi/helsinki/ravintola-dacca

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti