perjantai 30. heinäkuuta 2010

Ravintola Vagabonda, Pähkinärinne

Vagabonda on Vantaan Pähkinärinteen pienemmällä ostarilla sijaitseva pubi, jossa on kuitenki tarjolla myös ruokaa aina lounasajasta myöhäisiltaan saakka.

Kokemuksemme tästä ravintolasta pohjautuu lähinnä palveluun, salaattipöydän antimiin ja pizzaan.

Vagabondassa on tarjolla intialaista ruokaa, pastaa ja pizzaa sekä pientä purtavaa. Henkilökunta osaa pääasiallisesti hyvin suomea, mutta koska henkilökunta koostuu ulkomaalaistaustaisista henkilöistä, ei voida olettaa että kaikki osaisivat täydellisesti suomea. Kaikilla on kuitenkin niin hyvä kielitaso, että asioiminen onnistuu hyvin.

Kokonaisuutena asioiminen ravintolassa sujui hyvin, mutta oman miinuksen antaa paikalliset siiderikorvat, jotka ovat vetämässä tuoppia naamariin klo 11 aamupäivällä. Ruokaosasto on kuitenkin erillinen loossinsa, joten syömistä nämä arjen sankarit eivät onneksi häiritse. Palvelu on mukavaa ja asiallista, pientä huulen heittoakin tarjoilija sai aikaiseksi.

Salaattipöydästä löytyy muutamia eri vaihtoehtoja sekä kahvia "jälkkäriksi", mutta salaattipöydän antimet eivät iskeneet seurueeseen kovinkaan radikaalisti. Salaattipöydän pasta saa kuitenkin allekirjoittaneelta pisteet.

Pizzat tässä ravintolassa vie kielen mennessään, eikä pääkaupunkiseudulla kovin monesta paikasta saa yhtä hyvää settiä, mutta valitettavasti laatu vaihtelee monesti riippuen kokista. Pizzat ovat kookkaita ja maukkaita, lounasaikaan myös edullisia (6€). Lounaan hinta nousee kuitenkin kalliiksi, jos juo veden sijasta vaikkapa kokista (9€).

Annos oikeuttaisi tälle ravintolalle jopa neljä tähteä (4-), mutta koska salaatti ja paikalliset pubiruusut latistavat reilusti tunnelmaa, annamme kokonaisarvosanaksi: 3.

http://eat.fi/helsinki/ravintola-vagabonda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti