keskiviikko 4. elokuuta 2010

Kilim, Tapiola

Muutaman kerran tässä ravintolassa vierailleena pitää todeta, että palvelu on ystävällistä ja lounasbuffetin hinta-laatusuhde on kohdillaan. Päätimme suosituksestani lähteä Lauttasaaresta Tapiolaan syömään paikallista kebabia, joka on monen mielestä pääkaupunkiseudun parasta.

Ravintola sijaitsee lähellä Länsiväylää, joten sinne pääsee nopeasti vähän pidemmältäkin. Ravintolan vierestä löytyy myös kiinalainen ravintola ja muutamia muita liikkeitä, eikä alueen pysäköintimahdollisuudet päätä huimaa.
Kilim on mukavasti sisustettu, eikä ravintola ole turhan ahdas ja hengitystilaa löytyy ruhtinaallisesti.

Itse buffet sisältää kebabia, riisiä, perunoita, lihaa, kasvisvaihtoehdon, kastikkeita ja salaattipöydän, sekä tietysti leipää.

Salaattipöytä on monipuolinen, mutta ei erotu edukseen moneltakaan osin. Leipä ja kastikkeet sen sijaan ovat suussa sulavia ja tuovat hyvän lisän pääruokaan, joka monella on luonnollisesti kebab.

Kebabia riittää yleensä koko ruokailun ajaksi ja se on aidosti sitä oikeaa ja hyvää kebabia, mutta tällä kertaa liha oli aavistuksen kuivaa. Maku ei kuitenkaan huonontunut juurikaan ja ravintolan kastikkeet pelastivat makuelämyksen.

Jokainen ruokakunnastamme piti ravintolan antimista, mutta tulisuutta oltaisiin kaivattu kastikkeeseen lisää.

Kokonaisarvosanaksi: 3½+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti